Home » Foto- in videoanaliza: Mala šola terenske vožnje, november 2015

Foto- in videoanaliza: Mala šola terenske vožnje, november 2015

Tako, Mala šola terenske vožnje je za letos končana.

2015_11_24-rab

Hvala Baltiju za srčno pomoč pri poučevanju tehnike motokrosa. Hvala Jagru za dodatno žlico znanja o tehniki vožnje na zahtevnem terenu. Hvala Tilnu za podporo, kakršne bi se ne branili udeleženci puščavskih relijev. Hvala vsem, ki ste se pridružili pri jutranjem vzponu, popoldanskem teku in skoku v morje. Hvala vztrajnim in odločnim puncam. Hvala, ker ste brez izjeme upoštevali navodila o mirnih in do lokalnih prebivalcev nemotečih transferjih. In predvsem hvala vsem udeležencem. TI si tisti, ki si v skupino vnesel svojo dobro voljo, željo po znanju in po uživanju v nečem, kar rad počneš. Hvala ker ste poslušali, se učili, delili svoje izkušnje in se imeli fajn.

P.S. 1: Če bi kdo rad prispeval svoje fotografije, naj jih pošlje na matevz@batzajla.com.
P.S. 2: Če kdo potrebuje katero izmed fotografij v polni kvaliteti, naj na taisti e-poštni naslov sporoči ime fotografije (npr. IMG_8275.jpg) in bom poslal.
P.S. 3: Če te zanima udeležba na enem od prihodnjih tečajev, spremljaj spletno stran batzajla.com ali pa pošlji kontaktne podatke, kamor te lahko obvestim ob odprtju novih terminov.

Ostajamo na vezi,
Matevž

Foto: Matevž Hribar, Tilen Gabrovšek, Uroš Koželj

Skupina I

Video (hvala, Miha!):

Skupina 2

Skupina 3

Leave a Reply