Home » Foto analiza: po vsaki burji posije sonce. Električni enduro? Da, prosim.

Foto analiza: po vsaki burji posije sonce. Električni enduro? Da, prosim.

Še v ponedeljek je bila napoved dramatična: kazalci vetrov so bili tja do četrtka zabiti v rdeče polje. Nato je pokazalo, da bo v petek in soboto v suho, v nedeljo bo pa deževalo. A ker sem vedel, da prijavljeni gospodje in gospodična niso neki salonski pudli, smo rekli: ma, gremo! In pogum nas je po vetrovni vožnji po Jadranski Magistrali nagradil s tremi toplimi, sončnimi dnevi. Noči so bile še vedno zimsko hladne, mesto Rab pa ponoči januarsko prazno, a nič ne de.

Testirali smo KTM Freeride E!

Končno mi je uspelo na tečaj pripeljati električen motor – pri KTM-u so nam zaupali čisto pravega Freeride E in še eno dodatno baterijo. Čisto vsi, tudi dva osnovnošolska motokrosista, smo bili nad paketom prijetno navdušeni. Razen Uroša, ki je vztrajal, da če ne diši po bencinu, to ni to. Tudi prav. Kaj je o električnem enduru povedal Špindlerjev Miha, ki se je Mali šoli terenske vožnje pridružil kot inštruktor in športni vikend mimo grede izkoristil za trening pred dirko Hell’s Gate, ki bo 18. februarja v Toskani, si lahko preberite na spletni strani avto-magazin.si: Kaj najboljši slovenski enduraš Miha Špindler meni o električnemu KTM-u Freeride E? (video)

Hvaležen, da imam priložnost delati s tako fajn druščino, vas lepo pozdravljam do prihodnjič, ko se nam bo s svojim trialom pridružil Marko Jager.

Matevž Hribar

Foto analiza:

Testing #ktm #freeride350 vs. #freeride-e…

A photo posted by Matevž Hribar (@batzajla) on

Leave a Reply