Home » Video: 1. Mala šola terenske vožnje

Video: 1. Mala šola terenske vožnje

Ne spomnim se, da bi kdaj toliko endurašev zasedlo brniško stezo za motokros kot se nas je tam zbralo prejšnjo soboto, 13. avgusta.

Ostalim verjetno ni bilo jasno, zakaj bi nekdo s ‘tavelkim’ motorjem skakal na najmanjšem skoku, zakaj bi se po pisti vozil z le eno roko na krmilu in zakaj neki bi na motorjih igral nogomet … Ampak prepričan sem, da je tak način učenja boljši kot ‘ful gas’ dokler ne zmanjka moči. Seveda ne gre pričakovati, da bomo zdaj kar vsi nared za ISDE, a s pravim načinom treninga bodo rezultati opazni in občutni. Izvolite video:

Še enkrat bi se rad zahvalil vsem, ki so pomagali pri izvedbi male (ta velika še pride) šole:

Motocentru Laba, ker bi brez njih video posnel z mobilnim telefonom, Bogdanu za razlago osnov vzdrževanja športnega terenskega motocikla (če kdo ne zna zamenjati batzajle in nastaviti augenmasa, ga lahko pokliče na 030337237),
fitnes centru MaxxFIT za energijsko podporo v tekoči in trdi obliki, Savi, ker lahko po njej vozimo rafting in ob njej pečemo čevapčiče (no, udeleženci že vedo zakaj), Matevžu Irtu za nasvete in potrpežljivost ter Roku, da je tako mojstrsko zlepil video trakove v tale film.