Home » MaxxFit test – tokrat brez motorjev

MaxxFit test – tokrat brez motorjev

GOPR1775

Konec lanskega leta, ko smo se začeli pripravljati na letošnjo sezono, sem bil enu malček naiven in zaukazal le, naj redno telovadimo, tečemo, hodimo v hribe, … Ampak saj veste, kako je s tem. Enkrat je kriv udarjen izpušni lonec, drugič obletnica valete, tretjič kavica z bivšo, četrtič, petič, šestič in enajstič pa vreme. Tako smo bili v tem času (le) zmerno do pretežno aktivni in  si z bolj ali manj vestnim treningom ustvarili temelje, na katerih bomo zdaj – zidali!

Zdaj smo s pestjo udarili po ponku in kanili fizično pripravljenost dvigniti na višjo raven. Včeraj smo v centru MaxxFIT Kranj – Fitnesu z osebnim pristopom opravili prvi test.

IMG_8955

Tole je povedal (‘stand by’ motorist) Jure Bolka, osebni trener in vodja fitnes centra: »Naredili smo osnovno testiranje celotnega telesa, ki zelo dobro pokaže splošno pripravljenost. Glede na to, da nihče še ni star sedemdeset let, so bili pri vseh treh rezultati kar dobri. Zdaj bo vsak po prilagojenem treningu delal na razvoju osnovne moči, nakar se bomo po največ 12 treningih spet testirali in videli napredek. Zaenkrat bom predlagal šest osnovnih vaj, od tega dve tipa Flowin, kar boste kombinirali s tekom in treningom na motorju.«

Poleg tega smo razjasnili nekaj vprašanj glede pravilne prehrane in (zaenkrat teoretično) odpravili prebavne motnje nekaterih članov ekipe po dvournem boju s terenom. A kako smo se odrezali na testu? Pojma nimam. Rezultati so shranjeni na Juretovi tablični Galaksiji.

Se javimo po naslednjem testu. Če ne bo napredka, ne bo novih gum!