Podpri batzajla.com

Kaj sem spoznal v zadnjem času? Da vsebino, najsi bodo to testi, intervjuji, reportaže ali pa kaj tretjega, še najrajši napišem za svojo spletno stran. S tem imam popolno svobodo (ja, in tudi odgovornost – v prvi vrsti do bralca) pri pisanju: članki niso ne prekratki, ne predolgi, ne preveč kritični do kogar- ali česarkoli in predvsem – rodijo se takrat, ko je pravi čas za to.

batzajla-podpora (2)

Zdaj pa tako: da bi porabljen čas in sredstva (za računalniško in foto opremo, gostovanje spletne strani in podobno) nadomestil s plačilom, bi lahko na spletni strani pričel prodajati oglasni prostor, ampak … Ampak skladno s pregovorom »ne grizi roke, ki te hrani« bi si s tem postavil omejitev pri svobodi govora-pisanja. In ker ne želim pisati v korist prodajalcem, temveč v prvi vrsti v prid bralcem (motoristom, motoristkam in vsem ostalim, ki radi prebirajo moje zapise), ne preostane drugega, kot da vsebino zaračunam. Konec koncev – se vam zdi čudno, ko morate za nakup revije v trafiki odpreti denarnico?

Torej: vesel bom kakršnekoli podpore v spodaj zapisanih ali pa poljubnih zneskih. Kako do plačila? Na matevz@batzajla.com pošljite e-pošto s podatki plačnika (ime, priimek, naslov) in znesek, s katerim bi radi podprli nastajanje vsebin na spletni strani batzajla.com in prejeli boste račun v elektronski obliki. Simpl ko pasulj.

Obljubim, da bo v primeru podpore vsebine še več in da bo ta vsaj tako kvalitetna kot do sedaj, ter da z zaslužkom ne bom pobegnil v Mikronezijo. Hvala!

Matevž Hribar

PODPRI BATZAJLA.COM!

 • Podpora batzajla.com 1: kantica 95-oktanca z dvotaktolom … 5 EUR
 • Podpora batzajla.com 2: za novo svečko … 20 EUR
 • Podpora batzajla.com 3: generalni servis … 50 EUR
 • Podpora batzajla.com 4: danes se počutim sila velikodušno … 100 EUR

Sprejemam tudi domač krompir, fižol, zelje, v krušni peči pečen kruh in kar je še teh kvalitetno domačih proizvodov v različnih agregatnih stanjih.

batzajla-podpora (1)


Deset najbolj branih vsebin na batzajla.com v obdobju 2011-2016:

 1. Motorji ne crkujejo. Sploh pa ne sami od sebe.
 2. KTM 125 EXC 2012: menjava bata pri 95 urah
 3. Prva in edina slovenska enduro transferzala
 4. Fizika in motociklizem na Srednji lesarski šoli v Ljubljani
 5. Enduro-crosscountry Griža: gneča, prah, kamenje in test čelade
 6. MX pokal Brnik: moja prva motokros dirka
 7. Stopimo skupaj: vožnja v podporo terenskemu motošportu, 31. maj 2014
 8. Ali je nova Husqvarna TE 310 za 4.900 EUR dober nakup?
 9. Starši mi ne dovolijo motorja. Kaj zdaj?
 10. Ekipa je rojena: foto in video predstavitev

batzajla-podpora (3)